• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Viburnum tinus - Sneeuwbal

1 / 2
Viburnum tinus is een wintergroene en winterbloeiende plant met een roze tot wit verkleurende bloei. Vanaf november of december verschijnen al de eerste wit-roze bloemschermen die de eerste vorst van het jaar trotseren.
Lees meer
Viburnum tinus - Sneeuwbal

Viburnum tinus is een wintergroene en winterbloeiende plant met een roze tot wit verkleurende bloei. Vanaf november of december verschijnen al de eerste wit-roze bloemschermen die de eerste vorst van het jaar trotseren. De bloemen zijn heel licht geurend. Na de bloei volgen in de juiste omstandigheden zwarte steenvruchten.

Viburnum tinus verlangt een normale, goed bemeste grond, niet te nat in de winter en bij voorkeur beschut tegen vorst. Mocht er toch winterschade zijn dan herstelt deze struik zich erg goed. Snoeien is niet nodig maar kan, bijvoorbeeld de bevroren takken wegsnijden of na de bloei in april.

Voor wie?


Deze webshop van Boomkwekerij M. van den Oever is speciaal voor de groenprofessional. Staat het product dat je zoekt er niet bij, vul dan het offerteformulier in en je krijgt van ons een reactie. Ook als particulier ben je bij ons welkom. Heb je vragen? Vul dan ook het offerteformulier in.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Specificaties
Leverperiode: okt - apr
Huidige ca. hoogte:
Volwassen ca. hoogte: 1,8-2,5 m
Volwassen ca. breedte:
Toepassing: solitair/struik
Groeiplaatscondities: zon, half zon ,licht schaduw
Groeiwijze: opgaand, beveerd
Bladkleur: heldergroen
Herfstverkleuring: n.v.t
Vruchten: n.v.t
Bloeikleur: witte bloemen
Bloeiperiode: apr - mei
Schors en takken: groen/bruin
Winterhardheid: ja
XLgroenwaarde: Colourspace
Oorsprong:
Synoniem: