• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Viburnum burkwoodii | Sneeuwbal

Viburnum burkwoodii, 'sneeuwbal' genaamd, is een middelgrote half wintergroene heester met een rond opgaande vorm. De sneeuwbal bloeit in april en mei rijkelijk met sterk geurende witte bloemen die ontstaan uit roze bloemknoppen.
Lees meer
Viburnum burkwoodii | Sneeuwbal

Viburnum burkwoodii, "sneeuwbal" genaamd, is een middelgrote half wintergroene heester met een rond opgaande vorm. De sneeuwbal bloeit in april en mei rijkelijk met sterk geurende witte bloemen die ontstaan uit roze bloemknoppen.

De bladeren zijn glanzend, eivormig en donkergroen van kleur in de zomer, bronskleurig in de lente en geel tot oranje in de herfst. Viburnum houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw en een licht zure tot neutrale bodem. De plant is goed winterhard, behoeft weinig snoei en is windtolerant.

Voor wie?


Deze webshop van Boomkwekerij M. van den Oever is speciaal voor de groenprofessional. Staat het product dat je zoekt er niet bij, vul dan het offerteformulier in en je krijgt van ons een reactie. Ook als particulier ben je bij ons welkom. Heb je vragen? Vul dan ook het offerteformulier in.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Specificaties
Leverperiode: okt - apr
Huidige ca. hoogte:
Volwassen ca. hoogte: 1,5 m
Volwassen ca. breedte: 1m
Toepassing: solitair/struik
Groeiplaatscondities: zon, half zon ,licht schaduw
Groeiwijze: struikvorm
Bladkleur: heldergroen
Herfstverkleuring: n.v.t
Vruchten: n.v.t
Bloeikleur: witte bloemen
Bloeiperiode: apr - mei
Schors en takken: groen
Winterhardheid: ja
XLgroenwaarde: Colourspace
Oorsprong:
Synoniem: