• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spirea japonica 'Neon Flash' - Spierstruik

1 / 1
Deze spirea valt vooral op door de fel roze bloemen die mooi afsteken tegen de groene blaadjes. De 'Neon Flash' bloeit ook langer dan de andere spirea soorten. Het blad loop paars/rood uit in de lente, verkleurt dan naar groen en verandert in de herfst w...
Lees meer
Spirea japonica 'Neon Flash' - Spierstruik

Deze spirea valt vooral op door de fel roze bloemen die mooi afsteken tegen de groene blaadjes. De 'Neon Flash' bloeit ook langer dan de andere spirea soorten. Het blad loop paars/rood uit in de lente, verkleurt dan naar groen en verandert in de herfst weer naar paarsrood.

Omschrijving Spirea japonica 'Neon Flash'

De spirea komt goed tot zijn recht als hij in groepjes wordt aangeplant, houdt van een zonnige standplaats en bloeit op 1-jarig hout. De plant kan in het voorjaar goed teruggesnoeid worden en deze soort iets meer dan 0,5 meter hoog. Een mooie veelzijdige en kleurrijke plant. 

 

Voor wie?


Deze webshop van Boomkwekerij M. van den Oever is speciaal voor de groenprofessional. Staat het product dat je zoekt er niet bij, vul dan het offerteformulier in en je krijgt van ons een reactie. Ook als particulier ben je bij ons welkom. Heb je vragen? Vul dan ook het offerteformulier in.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Specificaties
Leverperiode: okt - apr
Huidige ca. hoogte:
Volwassen ca. hoogte: 0,5 - 0,7 m
Volwassen ca. breedte: 1 m
Toepassing: haag ,struik, afscheiding
Groeiplaatscondities: zon, half zon
Groeiwijze: opgaand, beveerd
Bladkleur: paarsrood tot groen
Herfstverkleuring: paarsrood
Vruchten: n.v.t
Bloeikleur: fel roze
Bloeiperiode: jun - aug
Schors en takken: bruin/groen
Winterhardheid: ja
XLgroenwaarde:
Oorsprong:
Synoniem: