• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spirea japonica 'Anthony Waterer' - Spierstruik

Deze spirea soort is de meest toegepaste spierstruik. De soort wordt ook wel de Japanse spirea of de struikspirea genoemd. Kenmerkend is dat deze struik zeer sterk en winterhard is met prachtige roze bloemen die de hele zomer door een roze bloemenzee vor...
Lees meer
Spirea japonica 'Anthony Waterer' - Spierstruik

Deze spirea soort is de meest toegepaste spierstruik. De soort wordt ook wel de Japanse spirea of de struikspirea genoemd. Kenmerkend is dat deze struik zeer sterk en winterhard is met prachtige roze bloemen die de hele zomer door een roze bloemenzee vormen. In de herfst kleuren de bladeren prachtig rood.

Het is dan ook niet verrassend dat deze spirea struiken veel aangeplant worden in zowel tuinen als parken en andere openbare buitenruimtes. De spiraea japonica 'Anthony Waterer' houdt van een zonnige standplaats en bloeit op 1-jarig hout. De plant kan in het voorjaar goed teruggesnoeid worden en wordt ongeveer 1 meter hoog. Erg geschikt dus voor lage hagen, maar ook om solitair of in een groep aan te planten. Een mooie veelzijdige en kleurrijke plant. 

 

Voor wie?


Deze webshop van Boomkwekerij M. van den Oever is speciaal voor de groenprofessional. Staat het product dat je zoekt er niet bij, vul dan het offerteformulier in en je krijgt van ons een reactie. Ook als particulier ben je bij ons welkom. Heb je vragen? Vul dan ook het offerteformulier in.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Specificaties
Leverperiode: okt - apr
Huidige ca. hoogte:
Volwassen ca. hoogte: 0,8 - 1m
Volwassen ca. breedte: 1 m
Toepassing: haag ,struik, afscheiding
Groeiplaatscondities: zon, half zon
Groeiwijze: opgaand, beveerd
Bladkleur: heldergroen
Herfstverkleuring: n.v.t
Vruchten: n.v.t
Bloeikleur: Roze
Bloeiperiode: apr - mei
Schors en takken: bruin/groen
Winterhardheid: ja
XLgroenwaarde:
Oorsprong:
Synoniem: