• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

LEVERING EN PLANTEN
LEVERTIJD
Bijna alle onze bomen en struiken staan in de volle grond. Ze worden voor iedere order afzonderlijk gerooid. Dat betekend dat we een paar dagen nodig hebben om uw order klaar te maken voor transport.
Bij het afronden van uw bestelling, kunt u een gewenste leverdatum aangeven. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. U ontvangt van ons informatie over de exacte leverdatum en de tijdplanning, op het moment dat deze bekend zijn. Mocht de datum of tijd u niet uitkomen, neemt u dan direct contact met ons op zodat we gezamenlijk naar een alternatief kunnen kijken.
Let op: de afgegeven tijden zijn indicatief, door externe invloeden kunnen deze  soms afwijken.

TRANSPORT OF AFHALEN
Een boom weegt al snel enkele tientallen tot honderden kilo’s. Het bezorgen en lossen van (grote) bomen is specialistisch werk en daarom werken we met eigen chauffeurs en speciaal door ons geselecteerde transportbedrijven.
Het is ook mogelijk om uw bestelling zelf af te halen op de kwekerij. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. Zodra de boom klaarstaat om afgehaald te worden, ontvangt u van ons een e-mail.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR LEVERING
Het is belangrijk dat het afleveradres goed toegankelijk is voor een grote vrachtwagen met trailer. Mocht de chauffeur de situatie zo inschatten dat hij met de vrachtwagen niet direct bij het afleveradres kan komen, dan zal hij de bomen op de dichtstbijzijnde geschikte plek lossen. De inschatting van de chauffeur is hierin bepalend.

LOSSEN VAN BOMEN
De bomen worden in principe direct naast de vrachtwagen gelost. In overleg met de chauffeur is het mogelijk om de bomen bij de plantlocatie te lossen, mits deze goed bereikbaar is voor de kraan op de vrachtwagen.

BOMEN LATEN AANPLANTEN
We werken intensief samen met goede hoveniers door heel Nederland en we kunnen u informatie geven over de hoveniers in uw regio. Zij beschikken over de kennis en het materiaal om de boom/bomen op de juiste manier te planten. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven of u geïnteresseerd bent in het ontvangen van contactinformatie.

ZELF PLANTEN?
Bekijk hier de plantinstructies