• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

BETALEN
Op onze website kunt u op verschillende manieren betalen. Bekijk hiervoor onderstaand overzicht.

IDEAL
iDEAL is één van de gemakkelijkste manieren van betalen op het internet. U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank. U hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken. Betalen via iDEAL is gratis.

CREDITCARD
Het is ook mogelijk met creditcard te betalen. Wij accepteren Mastercard en Visa.

BETALING MISLUKT OF GEWEIGERD?
Het kan voorkomen dat een betaling niet is gelukt. In de meeste gevallen ziet u dit direct terug in het betaalproces. Heeft u met iDEAL betaald, maar geen orderbevestiging ontvangen? Controleer dan of er geld is afgeschreven. Is er geen geld afgeschreven dan is de betaling niet goed doorgekomen. U kunt uw bestelling dan gewoon opnieuw plaatsen.
Soms kan het voorkomen dat het geld wel is afgeschreven, maar dat u nog geen orderbevestiging hebt ontvangen. In dit geval raden we u aan om even te wachten. Het kan tot één uur duren voordat wij bericht krijgen over uw betaling. Nadat dit bericht is binnen gekomen ontvangt u direct een orderbevestiging. Nog steeds geen orderbevestiging ontvangen? Neem dan contact om met onze klantenservice. Houdt uw ordernummer (vermeld bij de afschrijving) bij de hand, zodat we u snel kunnen helpen.

TERUGBETALINGEN
Eventuele terugbetalingen worden gedaan naar de betaalrekening waarmee u heeft betaald. Heeft u betaald met iDEAL, dan boeken we uw betaling terug op uw rekening. Heeft u gekozen om via creditcard te betalen dan ontvangt u het bedrag terug op uw creditcard. 

VEILIGE BETAALOMGEVING
We maken gebruik van een betaalpartner. Alle betalingen vinden plaats via een beveiligde verbinding en alle informatie wordt versleuteld verstuurd. U herkent de beveiligde verbinding aan het slotje in uw browser.