Veelgestelde vragen
1 Garantie
1.1 Krijg ik garantie op mijn bestelling?

M. van den Oever garandeert te kwaliteit van haar product. Echter, wij kunnen niet controleren of de bomen correct geplant zijn en daarna de juiste verzorging krijgen. Daarom kunnen wij geen aangroeigarantie geven op onze producten. Tegen een meerprijs en na een beoordeling over de wijze van aanplant en de verzorging is deze garantie bij te kopen. Voor meer informatie hierover kunt contact met ons opnemen via ons Contactformulier of:

Telefoon +31(0)411-62 19 64

E-mail [email protected]

2 Levering
2.1 Hoe worden de bomen geleverd?

Afhankelijk van de soort en de omstandigheden, maar een boom/meerstam met kluit weegt tussen de 100-150 kg. We hanteren de vuistregel dat een boom t/m maat 18-20 en een meerstam t/m de maat 250-300 nog met de hand te planten is. Indien een boom een zwaardere maat heeft (dus vanaf 20-25 voor een boom en 300-350 voor een meerstam), raden wij u aan om een hovenier in te schakelen. Zij hebben de juiste middelen om de boom zorgvuldig en op de juiste wijze te planten.

3 Leverdatum
3.1 Wat is de leverdatum van mijn bestelling?

We proberen om onze logistiek te optimaliseren en plannen een logische route. Op deze wijze beperken we de CO2 uitstoot. U kunt bij bestelling in het tekstveld een voorkeur opgeven voor de leverdatum. Wij informeren u over de exacte leverdatum. Indien dit voorstel niet gelegen komt, neem dan contact met ons op.