• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Prunus avium 'Udense spaanse' - Sierkers

1 / 1
De Prunus avium 'Udense Spaanse' is een oud Nederlands ras kersenboom die bloeit met witte bloemen begin mei. na de bloei ontwikkelen zich de lekker zoete, geel rode kersen met een zeer goede smaak die geplukt kunnen worden vanaf half juli welke worden ge...
Lees meer
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Prunus avium 'Udense spaanse' - Sierkers

De Prunus avium 'Udense Spaanse' is een oud Nederlands ras kersenboom die bloeit met witte bloemen begin mei. na de bloei ontwikkelen zich de lekker zoete, geel rode kersen met een zeer goede smaak die geplukt kunnen worden vanaf half juli welke worden gebruikt voor directe consumptie.

De kersenboom kan op twee momenten in het jaar worden gesnoeid, na de bloei en na de oogst, na de oogst is het best dan is het nog wat warmer en droger en kan de boom goed herstellen van de snoeiwonden. Behandel deze na de snoei altijd goed. 

Voor wie?


Deze webshop van Boomkwekerij M. van den Oever is speciaal voor de groenprofessional. Staat het product dat je zoekt er niet bij, vul dan het offerteformulier in en je krijgt van ons een reactie. Ook als particulier ben je bij ons welkom. Heb je vragen?

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Specificaties
Leverperiode: okt - apr
Huidige ca. hoogte:
Volwassen ca. hoogte: 6-10 m
Volwassen ca. breedte:
Toepassing:
Groeiplaatscondities:
Groeiwijze:
Bladkleur: donkergroen
Herfstverkleuring:
Vruchten: grote geel met rode kers
Bloeikleur: witte bloesem
Bloeiperiode: mei
Schors en takken:
Winterhardheid: ja
XLgroenwaarde: EatMe™, BeeTree™, BirdTree™
Oorsprong: Uden
Synoniem: