• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

GreenlifeXL

GreenlifeXL.com van Boomkwekerij M. van den Oever is de online leverancier in de breedte van alle soorten duurzaam gekweekte bomen, struiken, vaste beplanting en aanverwante benodigdheden voor professionele openbare en private marktpartijen. Hier kunt u terecht voor informatie, beplantingsadvies, offerteaanvragen en uiteindelijk directe levering op uw project.

Staat uw gezochte product niet op onze website? Doe hier gerust een offerteaanvraag. Onze accountmanagers geven u toegang tot en prijzen van het meest brede groenassortiment van meer dan 12.000 soorten duurzaam XL-groen, wereldwijd bekend. U koopt volwassen (XL), planten, struiken en bomen. Dus direct beleving en groenwaarde bijdrage voor uw project. Begeleidingssnoei is niet tot nauwelijks noodzakelijk elk jaar. Onze duurzame aanpak strekt zich uit over de hele keten en al onze lokale GreenLifeXL toeleveranciers.

Complete ontzorging en advies

De klant en de vraag die u heeft staat bij ons centraal. Heeft u twijfels over de juiste toepassing, beplanting of locatie, dan kunnen onze specialisten u hierin adviseren op basis van 230 jaar groenervaring in binnen- en buitenland. De juiste bodemgrond, het aantrekken van de juiste flora en fauna of het leefklimaat verbeteren? Wij bieden ondersteuning voor zowel kleine als grote projecten vanaf € 800,- bij directe levering en vanaf € 250,- bij afhalen.

Wij nodigen u uit, bij voorkeur samen met uw groenaannemer of hovenier, op een GreenLifeXL inspiratiebezoek te komen. In 2 uur geven wij u gericht groenadvies op basis van ons unieke Green Life™ Programma met bijbehorende Oplossingen en Top Selecties soorten om van uw groenproject écht een spraakmakend succes te maken.

Neem voor uw vragen gerust contact op via WhatsApp linksonder of het contactformulier of reserveer direct uw eigen GreenLife kwekerijbezoek hier in onze agenda.

Directe offerteaanvraag

Heeft u reeds een beplantingslijst? Vraag hier dan direct een offerte aan voor een interessant aanbod.

Over Boomkwekerij M. van den Oever

Boomkwekerij M. van den Oever uit het Brabantse Haaren is sinds 1791 één van de grootste kwekerijen op een ideale leemhoudende zandgrond met een voorstrekkersrol in duurzame teelt en groenadvies in Nederland en daarbuiten. Ze werkt samen met ca. 50 op kwaliteit en duurzaamheid geselecteerde groenleveranciers in de regio.

Die insteek levert gezondere en sterkere bomen op voor haar klanten én een totaal groen assortiment van 12.000 soorten, tot op het project van de opdrachtgever ontzorgd.

De kwekerij levert aan Nederlandse en buitenlandse gemeenten, hoveniersbedrijven, waterschappen en bouwondernemingen van België,  Frankrijk, Duitsland, Denemarken tot Zweden, Engeland, Oostenrijk en Zwitserland. Haaren vervult met verve de rol van duurzame kraamkamer van groen Europa.

Graag tot ziens!

Team GreenLifeXL &
Boomkwekerij M. van den Oever