• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

GreenlifeXL by M. van den Oever

GreenlifeXL.com van Boomkwekerij M. van den Oever is de online leverancier in duurzaam gekweekte bomen, struiken, vaste planten en aanverwante benodigdheden. Hier kunt u terecht voor het bestellen van uw beplanting, informatie over ons diverse assortiment, offerteaanvragen en beplantingsadvies. Wij denken graag mee en adviseren dan over de juiste beplantingskeuze, duurzame keuzes en bevorderen van biodiversiteitOnze duurzame aanpak strekt zich uit over de hele keten (Klik hier voor meer informatie over Boomkwekerij M. van den Oever).

Complete ontzorging en advies

De klant en de vraag die u heeft staat bij ons centraal. Heeft u twijfels over de juiste toepassing, beplanting of locatie, dan kunnen onze specialisten u hierin adviseren. De juiste bodemgrond, het aantrekken van de juiste flora en fauna of het leefklimaat verbeteren? Wij bieden ondersteuning voor zowel kleine als grote projecten. Neem gerust contact op via WhatsApp of het contactformulier  

Directe offerteaanvraag

Heeft u reeds een beplantingslijst? Vraag hier dan direct een offerte aan voor een interessant aanbod.

Over Boomkwekerij M. van den Oever

Boomkwekerij M. van den Oever uit het Brabantse Haaren is sinds 1791 één van de grootste kwekerijen op een ideale leemhoudende zandgrond met een voorstrekkersrol in duurzame teelt en groenadvies in Nederland en daarbuiten. 

De kwekerij levert aan Nederlandse en buitenlandse gemeenten, hoveniersbedrijven, waterschappen en bouwondernemingen van België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken tot Zweden, Engeland, Oostenrijk en Zwitserland. Haaren vervult met verve de rol van duurzame kraamkamer van groen Europa.

Graag tot ziens!

Team GreenLifeXL &
Boomkwekerij M. van den Oever