• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Malus domestica 'Roter Gravesteiner' | Roter Gravesteiner appel

1 / 4
Deze bladverliezende struik kan een hoogte van 9 meter bereiken. Hij heeft een opgaande groeiwijze, en een vaasvormige kroon. Het groen is glanzend, ovaalvormig, en heeft een gezaagde bladrand. De bladeren verkleuren in het najaar naar geel.
Lees meer
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Malus domestica 'Roter Gravesteiner' | Roter Gravesteiner appel

Deze bladverliezende appelboom kan een hoogte van 9 meter bereiken. Hij heeft een opgaande groeiwijze, en een vaasvormige kroon. Het groen is glanzend, ovaalvormig, en heeft een gezaagde bladrand. De bladeren verkleuren in het najaar naar geel.

In april tot en met mei verschijnen er wit/roze bloemen in trossen aan de plant. Na de bloei ontwikkelen zich groen met rode appelvormige vruchten. Malus domestica Roter Gravensteiner geeft de voorkeur aan een beschutte standplaats in de zon of halfschaduw. Het is een mooie struik met een hoge sierwaarde in tuinen of openbare ruimte. 

Voor wie?


Deze webshop van Boomkwekerij M. van den Oever is speciaal voor de groenprofessional. Staat het product dat je zoekt er niet bij, vul dan het offerteformulier in en je krijgt van ons een reactie. Ook als particulier ben je bij ons welkom. Heb je vragen? Vul dan ook het offerteformulier in.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Specificaties
Leverperiode: okt - apr
Huidige ca. hoogte:
Volwassen ca. hoogte: 7 - 9 m
Volwassen ca. breedte:
Toepassing:
Groeiplaatscondities:
Groeiwijze: ovaalvormige kroon
Bladkleur: groen
Herfstverkleuring: geel
Vruchten: geelgroene middelgrote appel, frisse smaak
Bloeikleur: wit/roze
Bloeiperiode: mrt - apr
Schors en takken:
Winterhardheid: ja
XLgroenwaarde: EatMe™, BeeTree™, BirdTree™
Oorsprong:
Synoniem: