• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jute Boomband: 100% biologisch en duurzaam

1 / 3
--,--
(--,-- Incl. btw)
Stukprijs: €--,-- /
Deze boomband is een 100% natuurlijk product. Zo treedt er geen vervuiling van de leefomgeving op. Deze brede, krachtig geweven jute boomband is extra sterk, heeft een grote trekkracht en kan gemakkelijk worden aangebracht aan de boompaal.
Lees meer
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Boomkwekerij M. van den Oever Jute Boomband: 100% biologisch en duurzaam

Deze boomband is een 100% natuurlijk product dat na +/- 2 jaar op natuurlijke wijze wordt afgebroken en daardoor niet in de stam groeit of snijdt. Zo treedt er geen vervuiling van de leefomgeving op. Deze brede, krachtig geweven jute boomband is extra sterk, heeft een grote trekkracht en kan gemakkelijk worden aangebracht aan de boompaal.

Door zijn natuurlijke uitstraling heeft de jute boomband een hoge sierwaarde in de buitenruimte

Advies


GreenlifeXL.com van Boomkwekerij M. van den Oever is de online leverancier van allerlei soorten duurzaam gekweekte bomen, struiken, vaste beplanting en aanverwante benodigdheden voor professionele openbare en private marktpartijen. Hier kunt u terecht voor informatie, beplantingsadvies, offerteaanvragen en levering van de juiste plant voor uw project. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Iedere boom heeft echter wel zijn eigen voorkeuren. Dit kan gaan over de juiste grondsoort, grondwaterstand of de mate van licht. Heeft u vragen over de producten, onze werkwijze of een van onze leefwerelden? Neem contact met ons op. Een van onze adviseurs staat u graag te woord.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]