• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hydrangea arborescens 'Anabelle' | Annabelle hortensia

1 / 2
Hydrangea arborescens 'Annabelle', ook wel kortweg aangeduid als 'Annabelle', is een wit bloeiende hortensia. De bladeren zijn lichtgroen en voelen zacht aan.
Lees meer
Hydrangea arborescens 'Anabelle' | Annabelle hortensia

Hydrangea arborescens 'Annabelle', kort ook wel 'Annabelle' genoemd, is een wit bloeiende hortensia. De bladeren zijn lichtgroen en voelen zacht aan. Deze plant bloeit in grote bolvormige bloemtrossen, die in juni-augustus verschijnen.

Deze precieze kleur van de bloemen is wit met een beetje limoengroen. De bloeiwijze ia eigenlijk te zwaar voor de relatief zwakke stengels, zodat er vaak steun nodig is. Flinke snoei in het voorjaar bevordert het vormen van grote bloeiwijzen, maar wordt er minder gesnoeid dan zullen er meer, maar kleinere bloeiwijzen verschijnen, wat de stevigheid ten goede komt. 

Voor wie?


Deze webshop van Boomkwekerij M. van den Oever is speciaal voor de groenprofessional. Staat het product dat je zoekt er niet bij, vul dan het offerteformulier in en je krijgt van ons een reactie. Ook als particulier ben je bij ons welkom. Heb je vragen? Vul dan ook het offerteformulier in.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Specificaties
Leverperiode: okt - apr
Huidige ca. hoogte:
Volwassen ca. hoogte: 1,2-1,5 m
Volwassen ca. breedte:
Toepassing: solitair/struik
Groeiplaatscondities: zon, half zon ,licht schaduw
Groeiwijze: solitair/struik
Bladkleur: heldergroen
Herfstverkleuring: n.v.t
Vruchten: n.v.t
Bloeikleur: witte bloemen
Bloeiperiode: apr - mei
Schors en takken: groen/licht bruin/grijzig
Winterhardheid: ja
XLgroenwaarde: Colourspace
Oorsprong:
Synoniem: