• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoe werkt het

GreenlifeXL voor groenprofessionals 

Deze webshop is speciaal voor de zakelijke klanten van Boomkwekerij M. van den Oever (klik hier voor meer informatie over ons bedrijf).  Na goedkeuring van je aanmelding kun je meteen aan de slag. Achter jouw inlog vind je van al van onze producten de beschikbaarheid en prijzen, uiteraard afgestemd op jou als zakelijke klantOok kun je offerteaanvragen indienen via deze webshop en advies aanvragen bij een van onze groenadviseurs. Ons doel is om binnen 24 uur antwoord te geven op jouw (offerte)vraag.

Hoe werkt de GreenLifeXL webshop

  1. Simpele manier om snel een offerte aan te vragen 
    Door het gebruik van jouw zakelijke account krijg je direct inzicht in de beschikbaarheid van soorten en maten én groothandelsprijzen. Offerte aanvragen stel je zelf samen en vervolgens neemt de juiste accountmanager contact met je op. Wij controleren de aanvraag binnen 24 uur mailen de definitieve offerte aan je door. 
  2. Bomen, heesters en vaste planten direct online bestellen Op onze GreenLifeXL webshop kun je na het samenstellen van je bestelling ook meteen de order plaatsen. 
  3. Betalen op rekening Als jouw groenbedrijf aan onze voorwaarden voldoet en is er krediet toegekend, dan kun je op rekening betalen.   

Aanmelden als consument 

De webshop voor consumenten is in aanbouw. Houd GreenLifeXL in de gaten voor de beschikbaarheid voor particulieren. Wil je op de hoogte gehouden worden, maak dan alvast een account aan. 

 

Zakelijke account aanvragen? 

Registreer hier. Na goedkeuring van jouw persoonlijke gegevens ontvang je hierover een mail ter bevestiging en kun je aan de slag op onze webshop! We streven ernaar deze binnen 24 uur toe te sturen.