• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Feromoon Eikenprocessierupsvlinder

1 / 2
Feromoon (lokstof) voor de trechterval om eikenprocessievlinders te monitoren en weg te vangen op een biologische manier. Bestel snel bij GreenlifeXL.com
Lees meer
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Greenguard Feromoon Eikenprocessierupsvlinder

Wat is Feromoon?

Feromoon is een signaalstof die wordt gebruikt om individuen van dezelfde soort te lokken en daardoor het gedrag te beinvloeden. Feromonen zijn soortspecifiek. De werking is afhankelijk van de samenstelling, concentratie en het klimaat. 

In combinatie met de eikenprocessievlinderval is het mogelijk om een plaag of nest te beïnvloeden en op te sporen. Daardoor kan een goede inschatting van de populatie gemaakt worden. Bij gebruik van de transparante val minimaliseert u de bijvangst van andere vlindersoorten, dus dat is nog milieuvriendelijker!

Toepassing

  • Vul de transparante pot van de trechterval met circa 3 cm water met zeep, zodat de motten direct verdrinken.
  • Hang de val op
  • Plaats de feromooncapsule in het feromoonmandje en doe de dop erop. Zet het geheel terug in de deksel. Let op: niet met blote handen aanraken. Het liefst vanuit het zakje in de houder laten vallen. Gebruik altijd handschoenen! Anders gaat een deel van de feromonen al verloren als u deze onverhoopt toch aanraakt met uw handen.
  • Reinig de val voor plaatsing van een nieuw feromoon.

Advies


GreenlifeXL.com van Boomkwekerij M. van den Oever is de online leverancier van allerlei soorten duurzaam gekweekte bomen, struiken, vaste beplanting en aanverwante benodigdheden voor professionele openbare en private marktpartijen. Hier kunt u terecht voor informatie, beplantingsadvies, offerteaanvragen en levering van de juiste plant voor uw project. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Iedere boom heeft echter wel zijn eigen voorkeuren. Dit kan gaan over de juiste grondsoort, grondwaterstand of de mate van licht. Heeft u vragen over de producten, onze werkwijze of een van onze leefwerelden? Neem contact met ons op. Een van onze adviseurs staat u graag te woord.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen