• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fagus sylvatica - Beuk

De beuk (Fagus sylvatica) wordt veel gebruikt voor het maken van hagen van circa 80 cm tot 400 cm. Het blad van de beuk loopt meestal eind april - eerste week van mei uit. De herfstkleur van gewone beuk is oranje. In de winter blijven een aantal verdorde...
Lees meer
Fagus sylvatica - Beuk

De beuk (Fagus sylvatica) wordt veel gebruikt voor het maken van hagen van circa 80 cm tot 400 cm. Het blad van de beuk loopt meestal eind april - eerste week van mei uit. De herfstkleur van gewone beuk is oranje. In de winter blijven een aantal verdorde blaadjes meestal aan de takken hangen om pas volgend jaar, wanneer de beuk opnieuw uitloopt, af te vallen. Een beukenhaag verdraagt schaduw.

Om een robuustere haag te verkrijgen worden soms twee/drie rijen aangeplant in een driehoeksverband. Wanneer je beukenhagen wilt laten zetten dan kan dat het beste in de periode van november tot en met maart.

 

 

Voor wie?


Deze webshop van Boomkwekerij M. van den Oever is speciaal voor de groenprofessional. Staat het product dat je zoekt er niet bij, vul dan het offerteformulier in en je krijgt van ons een reactie. Ook als particulier ben je bij ons welkom. Heb je vragen?

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Specificaties
Leverperiode: okt - apr
Huidige ca. hoogte: variabel
Volwassen ca. hoogte: 0,8 -0.4 m
Volwassen ca. breedte: variabel
Toepassing: haag ,struik, afscheiding
Groeiplaatscondities: zon, half zon ,licht schaduw
Groeiwijze: opgaand, beveerd
Bladkleur: heldergroen
Herfstverkleuring: bruin
Vruchten: n.v.t
Bloeikleur: n.v.t
Bloeiperiode: n.v.t
Schors en takken: bruin/grijs
Winterhardheid: ja
XLgroenwaarde: greencare
Oorsprong:
Synoniem: