• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ESK Pasta

1 / 2
Bescherm uw eiken tegen de eikensprintkever met ESK pasta
Lees meer
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ESK ESK Pasta

De ESK pasta verspreidt een geurbarrière op de stam waardoor deze niet meer aantrekkelijk is voor de sprintkever. Eenvoudig en beschikbaar in meerdere formaten.

Biologische preventieve bestrijding

Wij zijn premium dealer van het biologisch ESK pasta. Deze pasta verspreid een geurbarrière op de stam waardoor de boom niet meer aantrekkelijk is  voor de sprintkever. Dit kan eenvoudig aangebracht worden door de stam en eerste deel van de kroon in te smeren. Deze behandeling moet in de loop van het zomerseizoen 2-3 x herhaald worden om de geur barrière intact te houden voor een maximaal resultaat.

Ziektebeeld

De kever boort kleine gaatjes in de stam (vooral op de warme Zuidwest kant), legt eitjes en na het ontpoppen vreten de larven gangen achter de bast weg. De boom wordt eigenlijk geringd. Een aangeplante boom komt in het voorjaar in blad en na aantasting begint het blad licht naar geel te verkleuren, wat veel op verdroging lijkt. De kever wordt actief bij warm weer.

Advies


GreenlifeXL.com van Boomkwekerij M. van den Oever is de online leverancier van allerlei soorten duurzaam gekweekte bomen, struiken, vaste beplanting en aanverwante benodigdheden voor professionele openbare en private marktpartijen. Hier kunt u terecht voor informatie, beplantingsadvies, offerteaanvragen en levering van de juiste plant voor uw project. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Iedere boom heeft echter wel zijn eigen voorkeuren. Dit kan gaan over de juiste grondsoort, grondwaterstand of de mate van licht. Heeft u vragen over de producten, onze werkwijze of een van onze leefwerelden? Neem contact met ons op. Een van onze adviseurs staat u graag te woord.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen