• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buddleja davidii 'Free Petite' - Dwerg vlinderstruik

De Buddleja davidii 'Free Petite'' is de klein blijvende variant van de bekende Vlinderstruik ook wel dwerg struik genoemd . Daarmee is ze geschikt voor kleine tuinen en de toepassing in potten.
Lees meer
Buddleja davidii 'Free Petite' - Dwerg vlinderstruik

De Buddleja davidii 'Free Petite' is de klein blijvende variant van de bekende Vlinderstruik ook wel dwerg struik genoemd . Daarmee is ze geschikt voor kleine tuinen en de toepassing in potten.
Deze makkelijke struik krijgt veel paarse bloemen die in mooie pluimen zitten van juni tot ver in de herfst. De bloemen bevatten veel nectar waar vlinders gek op zijn. De bloei is het beste op een zonnige of licht beschaduwde plaats. Iedere tuingrond is goed, mits het vooral in de winter niet te nat is. het is een mooie vlinderlokker met maandenlange bloei met mooie kleuren.

Voor wie?


Deze webshop van Boomkwekerij M. van den Oever is speciaal voor de groenprofessional. Staat het product dat je zoekt er niet bij, vul dan het offerteformulier in en je krijgt van ons een reactie. Ook als particulier ben je bij ons welkom. Heb je vragen? Vul dan ook het offerteformulier in.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Specificaties
Leverperiode: okt - apr
Huidige ca. hoogte:
Volwassen ca. hoogte: 0,6-0,8 m
Volwassen ca. breedte:
Toepassing: solitair/struik
Groeiplaatscondities: zon, half zon ,licht schaduw
Groeiwijze: solitair/struik klein blijvend
Bladkleur: groen
Herfstverkleuring: n.v.t
Vruchten: n.v.t
Bloeikleur: paarse bloemen in zuilen
Bloeiperiode: apr - mei
Schors en takken: groen/licht bruin/grijzig
Winterhardheid: ja
XLgroenwaarde: Colourspace
Oorsprong:
Synoniem: