• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buddleja davidii 'Black Knight' - Vlinderstruik

De Buddleja davidii ‘Black Knight’ is donkerviolet van kleur en de trossen bloemen zijn redelijk groot. De bloei van de vlinderstruik heeft veel kwaliteiten. Deze vlinderstruik bloeit met veel bloemen, ruikt heerlijk en bloeit ook nog eens langdurig....
Lees meer
Buddleja davidii 'Black Knight' - Vlinderstruik

De buddleja davidii ‘Black Knight’ is donkerviolet van kleur en de trossen bloemen zijn redelijk groot. De bloei van de vlinderstruik heeft veel kwaliteiten. Deze vlinderstruik bloeit met veel bloemen, ruikt heerlijk en bloeit ook nog eens langdurig.

Haar naam dankt de vlinderstruik aan de vele soorten vlinders die worden gelokt door de geur en de kleur van de bloemen. Vlinders die je onder meer kunt verwachten zijn koolwitjes, citroenvlinders en als de struiken groter worden gaan de takken sierlijk hangen.

Voor wie?


Deze webshop van Boomkwekerij M. van den Oever is speciaal voor de groenprofessional. Staat het product dat je zoekt er niet bij, vul dan het offerteformulier in en je krijgt van ons een reactie. Ook als particulier ben je bij ons welkom. Heb je vragen? Vul dan ook het offerteformulier in.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]
Specificaties
Leverperiode: okt - apr
Huidige ca. hoogte:
Volwassen ca. hoogte: 2-2,5 m
Volwassen ca. breedte:
Toepassing: solitair/struik
Groeiplaatscondities: zon, half zon ,licht schaduw
Groeiwijze: solitair/struik
Bladkleur: heldergroen
Herfstverkleuring: n.v.t
Vruchten: n.v.t
Bloeikleur: paarse bloemen in zuilen
Bloeiperiode: jul - sep
Schors en takken: groen/licht bruin/grijzig
Winterhardheid: ja
XLgroenwaarde: Colourspace
Oorsprong:
Synoniem: