• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Antivap de natuurlijke beschermer tegen uitdroging van het blad

1 / 1
Antivap geeft een natuurlijk beschermend laagje op het blad tegen uitdroging en gaat verdamping tegen. Het is gemaakt op basis van natuurlijke was en niet schadelijk voor plant, bodem en leefomgeving.
Lees meer
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Greenguard Antivap de natuurlijke beschermer tegen uitdroging van het blad

Antivap geeft een natuurlijk beschermend laagje op het blad tegen uitdroging en gaat verdamping tegen. Het is gemaakt op basis van natuurlijke was en niet schadelijk voor plant, bodem en leefomgeving.

Aanplant van blad houdende beplanting kan bij warme weersomstandigheden in het voorjaar de verdamping moeilijk regulieren, ze verdampen relatief meer dan ze op kunnen nemen. In een vorstperiode met  wind en felle zon kunnen blad houdende planten uitdrogen, de bodem is bevroren en de plant kan geen water opnemen. Door het gebruik van Antivap wordt de verdamping gereduceerd. Taxus en andere coniferen, Pinus, Rhododendron, Prunus lauroceracus, Photinia, enz.

Aanplant in de zomer heeft vaak een moeilijke start, ook hier leidt gebruik van Antivap tot betere resultaten.

Toepassing en dossering:

Antivap moet verdund worden met water 1:20 en kan verwerkt worden met een (schone) rug spuit of sproeigeweer.
Vervolgens het gewas bespuiten totdat het gaat druipen. De hoeveelheid toepassing is moeilijk als definitieve richtlijn aan te geven, omdat dit afhangt van bladdichtheid en bladgrootte.
Antivap is leverbaar in diverse verpakkingen. Neem contact op voor advies en meer informatie over de toepassingen.

Advies


GreenlifeXL.com van Boomkwekerij M. van den Oever is de online leverancier van allerlei soorten duurzaam gekweekte bomen, struiken, vaste beplanting en aanverwante benodigdheden voor professionele openbare en private marktpartijen. Hier kunt u terecht voor informatie, beplantingsadvies, offerteaanvragen en levering van de juiste plant voor uw project. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Iedere boom heeft echter wel zijn eigen voorkeuren. Dit kan gaan over de juiste grondsoort, grondwaterstand of de mate van licht. Heeft u vragen over de producten, onze werkwijze of een van onze leefwerelden? Neem contact met ons op. Een van onze adviseurs staat u graag te woord.

[powr-form-builder id="7a6f5238_1583942027"]